tiistai 6. helmikuuta 2018

Viikkokatsaus 5/2018

Ja taas viikkokatsauksen vuoro! Viime viikolla alkoi työt "oikeasti", eli torstaina alkoi perheen äidillä työt ja olin loppuviikon ihan kaksin hoitolapsen kanssa. Oli paljon helpompaa kun sain itse miettiä päivän aikataulut, eikä tarvinnut keksiä väkisin tekemistä päikkäriaikaan vaan sai oikeasti pitää kunnon taukoa työpäivän aikana. Päivät menivät kuitenkin todella hitaasti kun ei tarvinnut hakea vanhempia lapsia iltapäivähoidosta lumikaaoksen ja lakon vuoksi.



Valitettavasti huomasin torstai iltana, että pikkuisen flunssa oli tarttunut minuunkin. Oletin, että tulen nopeasti kipeäksi aloittaessani taas lastenhoidot, mutta yllättävän pitkään pystyin välttelemään pöpöjä. Onneksi kyseessä oli (ja on edelleen) aika iisi flunssa, pystyin hyvin pitämään lauantaiksi sopimani valmennuskerran ja sunnuntaina jaksoin lähteä ulos nauttimaan auringosta hetkeksi.

Auton esiin kaivuuta työpäivän jälkeen torstaina :D
Hyvinvointisuunnitelmani ei oikein onnistunutkaan. Kävin taas muutamana päivänä kävelyllä ja tein pienimuotoista venyttelyä monena päivänä. Yhtenä päivänä tein 15 minuutin treenin, mutta torstaina flunssan iskiessä päätin jättää loput pois. Syömiset meni vähän penkin alle kun ei ollut mitään valmista ruokaa laitettuna.

Tällä viikolla jatkan hyvinvointitavoitteita toivotaan, että menee tällä kertaa paremmin.

-Mallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti